Aina puhtaita koteja pääkaupunkiseudulla turvallisesti ja helposti!

TILAA SIIVOUS TÄSTÄ!

Liilin kotisiivous  Helsingissä, Espoossa,Vantaalla ja lähialueilla

Hyvä kotisiivous on perusteellista, tehokasta ja huolellista. Se ei pelkästään poista näkyvää likaa ja pölyä, vaan myös tekee kodista raikkaan ja viihtyisän. Tässä muutamia avainpiirteitä hyvästä kotisiivouksesta:

  1. Perusteellisuus: Hyvä kotisiivous kattaa kaikki kodin pinnat ja nurkat. Se sisältää imuroinnin ja lattioiden pesun, pintojen pyyhkimisen, pölyjen poiston sekä keittiön ja kylpyhuoneen perusteellisen puhdistuksen.
  2. Järjestelmällisyys: Siivouksen tulisi edetä järjestelmällisesti ja tehokkaasti. Aloita ylhäältä alaspäin, jotta pöly ja lika eivät putoa jo puhdistettuihin alueisiin. Työskentele yksi huone kerrallaan ja varmista, että jokainen alue käydään läpi perusteellisesti.
  3. Oikeat välineet ja aineet: Hyvä kotisiivous vaatii oikeat välineet ja siivousaineet. Käytä laadukkaita imureita, moppeja, siivousliinoja ja harjoja, jotka tekevät siivouksesta tehokkaampaa ja helpompaa. Valitse myös oikeat siivousaineet eri pinnoille ja materiaaleille.
  4. Ajankohtaisuus: Kotisiivous on parhaimmillaan säännöllistä ja ajankohtaista. Pidä kiinni siivousaikataulusta, olipa se sitten viikoittainen, kahden viikon välein tai kuukausittainen. Säännöllinen siivous estää lian ja pölyn kertymisen sekä ylläpitää kodin siisteyttä ja hygieniaa.
  5. Yksityiskohtien huomioiminen: Hyvä kotisiivous sisältää myös yksityiskohtien huomioimisen. Puhdista esimerkiksi ikkunat, peilit, valokatkaisijat, ovenkahvat ja muut pienet pinnat, jotka helposti unohtuvat. Näin kodistasi tulee todella puhdas ja viimeistelty.

Kaiken kaikkiaan hyvä kotisiivous vaatii aikaa, huolellisuutta ja sitoutumista, mutta sen tulokset ovat sen arvoisia. Huolehtimalla kodistasi säännöllisesti ja perusteellisesti voit nauttia puhtaasta ja viihtyisästä ympäristöstä, joka edistää hyvinvointiasi ja viihtymistäsi kotona.

Tilaa säännöllinen kotisiivous Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle tai pääkaupunkiseudun alueelle tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

MUISTA HYÖDYNTÄÄ KOTITALOUSVÄHENNYS

 

Näin helppoa se on

Tilaa kotisiivous helposti ja turvallisesti netistä – kokeile itse!

1

Syötä tiedot kodistasi ja toiveistasi. Laskurimme antaa siivousaikasuosituksen tai voit myös valita ajan itse.

2

Valitse itsellesi sopiva siivousajankohta

3

Maksa turvallisesti netissä. Siivooja saapuu valitsemanasi ajankohtana ja pääset nauttimaan puhtaasta kodista!

100% Tyytyväisyystakuu

Ammattilaisemme tekevät laadukasta ja erinomaisen hyvää siivousjälkeä. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen lopputulokseen, korjaamme puutteet samaan hintaan.

Ammattitaitoinen kotisiivooja

Muuttosiivouksen tekee kokenut ja luotettava työntekijä. Hän tekee muuttosiivouksen tehokkaasti ammattilaisen välineillä.

Siivousaineet ja -välineet kuuluvat hintaan

Tuomme laadukkaat ammattivälineet mukanamme. Huoleksesi jää vain oven aukaiseminen tai avaimen toimittaminen meille ennen muuttosiivousta.

LIILISIIVOUS HELSINGISSÄ, ESPOOSSA,VANTAALLA JA LÄHIALUEILLA

              Katso alta kotisivouksen normaali sisältö

aksersiivous

Huoneet

Siivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden ja mattojen imuroinnin, sekä lattioiden kosteapyyhkimisen. Lisäksi puhdistuu kaikki kodin pinnat, lasipinnat ja peilit mukaan lukien.

Kylpyhuonee

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen siivous kuuluu luonnollisesti kotisiivoukseen. Saniteettitilojen hygienia on kodin puhtauden kannalta erityisen tärkeää….

Roska-astiat

Siivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden ja mattojen imuroinnin, sekä lattioiden kosteapyyhkimisen. Lisäksi puhdistuu kaikki kodin pinnat, lasipinnat ja peilit mukaan lukien.

Puhdas koti kätevästi tästä! 

Tilaa jatkuva kotisiivous kätevästi tästä niin nautit enemmän vapaa-ajasta ja ihanan puhtaasta kodista. 

Lisäpalvelut

Olen kiinnostunut:

8 + 10 =

0449850525