Siivous hinnasto – Paljonko siivous maksaa?

 Kaikki tiedot Liilin eri palveluiden hinnastosta löydät tältä sivulta.

Tilaa ilmainen arviointikäynti

HINNASTO

 

Voit ostaa palveluitamme tunneittain tai tehdä jatkuvan palvelusopimuksen.
Vähimmäisaika siivoukselle on kaksi tuntia

 

kotisiivous hinta

Muut siivouspalvelut ja toimistosiivoukset – ota yhteyttä.

Hinnoissa kotitalousvähennysten jälkeen ei ole huomioitu 100 € omavastuuta eikä 3500 € ylärajaa. Käyntimaksun kulut eivät ole vähennyskelpoisia perheen kuluja. Vähimmäiskäyntiaika on voimassa olevan sopimuksen mukaan 3 tuntia. Kertasiivous on 50 % pidempi kuin jatkuva aika, mutta vähintään 4 tuntia. Yhden käynnin vähimmäiskesto on 4 tuntia. Lisäehdot löytyvät palvelusopimuksesta tai sähköpostilla lähetetystä tilausvahvistuksesta.

 

[cff_divi _builder_version="4.22.2" _module_preset="default" cff_form_id="14" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/cff_divi]
Helpompi arki on yhteydenoton päässä

Ota yhteyttä!

Katso peruspalvelun sisältö

Aineet ja välineet

Kotisiivouksen hinta sisältää tarvittavat aineet ja välineet. Teemme siivoukset meidän laadukkailla puhdistusaineilla ja -välineillä. Säännöllisessä kotisiivouksessa käytämme talosta löytyvää imuria, näin emme turhaan rasita ympäristöä.

Huoneet

Siivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden ja mattojen imuroinnin, sekä lattioiden kosteapyyhkimisen, jos lattiamateriaali sellaiseen soveltuu. Pölyt pyyhitään kaikilta alle 180 cm korkeudella olevilta tasopinnoilta. Lisäksi puhdistetaan kaikki lasipinnat ja peilit, pyyhitään valokatkaisijat ja ovenkahvat, sekä tyhjennetään roska-astiat.

Kylpyhuoneet

Saniteettitilojen hygienia on kodin puhtauden kannalta erityisen tärkeää. Kylpyhuone siivotaan muiden tilojen tavoin ja lisäksi puhdistetaan pesuallas, suihku, kylpyamme ja WC-istuin.

Lattioiden nihkeäpyyhintä

Lattioiden nihkeäpyyhintä yleisistä tiloista, keittiöstä, makuuhuoneista sekä WC:stä.

Kylpyhuoneet

Saniteettitilojen hygienia on kodin puhtauden kannalta erityisen tärkeää. Kylpyhuone siivotaan muiden tilojen tavoin ja lisäksi puhdistetaan pesuallas, suihku, kylpyamme ja WC-istuin.

Keittiö

Myös keittiö siivotaan muiden tilojen tavoin ja lisäksi pestään hana ja pesuallas, ja täytetään tai tyhjennetään astianpesukone. Jääkaapin, mikroaaltouunin, pesukoneiden ja muiden kodinkoneiden ulkoiset pinnat pyyhitään.

Tyytyväiset asiakkaat

“Kiitos eilisestä muuttosiivouksesta. Siivooja teki todella hyvää työtä, ja olimme todella tyytyväisiä. Haluaisimme lähettää hänelle kiitoskortin.”

Hei! Oli ihanan puhdas koti! Kiitos!

Erittäin hyvä palvelu
SUOSITTETELEN –Daniel Jurvanen

 

Mikko hupponen

Vahvin mahdollinen suositus. Nopea, edullinen, ystävällinen ja laadukas. Viisi tähteä.